Beautycare XXL

Skin roller 0,5mm

Naalden zijn van titanium.

Skin roller 0,5mm
9.95 *Prijzen zijn exclusief btw
Artikelcode07
Skin Roller maakt je huid stralend en gezond
Skin Roller (ook wel bekend als Meso Roller) is te gebruiken op zowel gezicht als lichaam). Verschillende studies hebben de werking van de Skin Roller aangetoond. Huidverbetering is nu voor iedereen binnen handbereik.
EFFECTIEF BIJ: 
HUIDVERSLAPPING, RIMPELS, LITTEKENS, STRIAE EN CELLULITIS
WAT DOET DE SKIN ROLLER PRECIES?
De Skin Roller is een cilinder met 192 miniscule kleine naaldjes. De kleine prikkeltjes stimuleren uw eigen aanmaak van collageen en elastine.Deze zijn in uw huid verantwoordelijk voor stevigheid en elasticiteit. Lijntjes en rimpels ontstaan door een tekort aan collageen en elastine. De Skin Roller zorgt voor een verhoogde productie van deze stoffen en daarom ziet u na een week al dat lijntjes en rimpels vervagen. De naaldjes creeren duizenden micro-kanaaltjes tot in de diepere huidlagen. Hierdoor is de effectieve opname uit cremes 100x groter dan bij normaal gebruik. Alle cremes beginnen nu pas goed te werken. Je voelt hoe de werkstoffen worden opgenomen. De Skin Roller maakt uw huid strakker, gladder en geeft een prachtige matte teint.
LITTEKENS, STRIAE
Behandeling van littekens en striae was tot op heden zeer moelijk. Omdat de naalden van de Skin Roller aanzetten tot celvernieuwing is dit een zeer effectieve methode. Harde littekens worden weer zacht, oneffenheden in de huid verminderen zichtbaar en kleurafwijkingen zoals bij striae zullen verdwijnen.
HET ANTWOORD OP CELLULITIS
De naaldjes zijn van titanium en activeren de verbranding in de vetcellen. Hierdoor vermindert de cellulitis binnen enkele weken zichtbaar.